Webinars

Catalogusbeheer

Timo Hornis – Afdelingsmanager FA & Zorgcontrol bij ZGV spreekt met Vincent Mulder en Amanda Janssen over catalogusbeheer.

Ziekenhuis Gelderse Vallei deelt in dit webinar haar uitdagingen op het gebied van catalogusbeheer. De GS1 Datasource Healthcare speelt een grote rol in de vraagstukken van ZGV. Ziekenhuis Gelderse Vallei is hierdoor in staat om artikelen efficiënter te creëren en te onderhouden.

Chief Medical Buyer

Joost van der Sijp – Chief Medical Buyer en Oncoloog bij HMC, Lector aan de Haagse Hogeschool geeft een masterclass webinar.

In dit webinar spreekt Dr. van der Sijp over de kracht van expertteams, de rol van een Chief Medical Buyer, de impact op de kosten, de noodzaak van een efficiënte supply chain en de verduurzaming daarvan. Tevens wordt belicht hoe informatievoorziening en digitalisering (o.a. de 66Verbruiksmonitor) hieraan bijdragen.

Zorglogistiek

Jan Scheffer – Expert zorglogistiek met meer dan 30 jaar ervaring en docent aan de Medical Business School deelt zijn lessen in logistiek.

Stel jij jezelf wel eens de volgende vragen? Hoe harmoniseer ik logistieke processen en applicaties Wanneer kies ik voor het uitbesteden van logistieke processen? Hoe richt ik mijn logistieke processen in bij nieuwbouw?