Project Description

Implementatie Oracle CRM on Demand

Graydon

De International Graydon Group is actief op het gebied van krediet- en marketinginformatie, risk & compliance en incassodiensten. Graydon heeft vestigingen in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Situatie

Door de intensivering van de samenwerking tussen de business units van de verschillende landen, ontstaat de wens om de verkoopprocessen, klantregistraties en rapportage van commerciële activiteiten uniform en eenduidig te maken.

Opdracht

Graydon heeft ons daarom de opdracht gegeven om de implementatie van CRM-software actief te ondersteunen. Het doel van dit project was de implementatie van een CRM-systeem, dat aansloot op de behoeften van Graydon België. De Oracle CRM Siebel on Demand-software die door Graydon Nederland al gebruikt werd, diende als basis voor de implementatie van een overkoepelend CRM-systeem. 66Controls heeft de rol van architect, projectleider en specialist op zich genomen in dit traject.

Resultaten

  • Een operationeel CRM systeem in Belgie, Nederland en het Verenigd Koninkrijk

  • Een goed getraind CRM operations teams

  • Gebruiksklare CRM-services voor alle Graydon-teams

  • Binnen budget, op tijd en met het nodige plezier

Meer informatie

This was a dream project for an executive. Our people and Pieters team worked perfectly together. We made it in time and quality. What else can i say.

Alex Schwendtner - Chief Commercial Office, Graydon

Ontvang meer informatie