Project omschrijving

KPN

KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Voor zakelijke klanten verzorgt KPN complete telecommunicatie- en ICT-oplossingenKPN-dochter Getronics biedt wereldwijd ICT-diensten aan en is marktleider in de Benelux op het gebied van infrastructuur- en netwerkgerelateerde IT-oplossingen

Situatie

KPN maakt gebruik van een veelvoud van global sourcing partners op verschillende domeinen. De applicatie Cramer (netwerkregistratie) wordt sinds kort door de Indiase organisatie Techmahindra ontwikkeld en onderhouden. KPN en techmahindra zijn in een transitieproces van kennis en verantwoordelijkheden.

Opdracht

KPN wenst de samenwerking met System Integrator  Techmahindra verder te professionaliseren. Harma Wilts, directeur IT4W&O heeft Marielle Schavemaker (KPN) en Pieter van der Poel opdracht gegeven om middels een objectief assessment de huidige situatie in kaart te brengen.

Resultaten

  • Een heldere beschrijving van de huidige situatie.

  • Een realistische en meetbaar transitieplan voor de komende cruciale 6 maanden.

Meer informatie

Het terzake kundige eindrapport van 66Controls heeft ons goed geholpen. De praktijkervaring met offshoring & outsourcing  is goed overgedragen.

H. Wilts - KPN directeur IT4W&O, KPN

Ontvang meer informatie