Over ons

Over ons

66Controls is een dienstverlener in informatisering en automatisering met bijzondere aandacht voor de zorgsector. Elf jaar geleden is 66Controls opgericht door Pieter van der Poel, oorspronkelijk als dienstverlener van applicatiebeheer voor Oracle software.

Door jarenlange ervaring hebben we onze expertise verbreed van applicaties naar de bovenliggende processen tot de onderliggende data en werken we onafhankelijk van technologieën. We zijn ervan overtuigd dat we daar samen met u meer waarde uit kunnen halen.

Bekijk ons team

Kernwaarden

Wij ontwikkelen graag een lange termijn relatie met u. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we de voordelen van een opdracht daadwerkelijk realiseren. Voor de meeste van onze opdrachtgevers hebben wij meer dan één opdracht uitgevoerd.

Onze opdrachtgevers geloven in waar wij voor staan. We zoeken altijd de win-win situatie op, we zijn flexibel, innovatief, effectief en hebben oog voor kwaliteit en service voor de klant. Het liefst staan wij zij-aan-zij met onze klant en gaan we samen de uitdaging aan.

Lees meer over onze kernwaarden

Werken bij 66Controls

Bij ons heerst een warme en informele sfeer. Onze bedrijfscultuur is mensgericht en innovatiegericht. We bieden de flexibiliteit voor een goede balans tussen privé en zakelijk en voldoende mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Werkplezier staat bij ons voorop.

Wij geloven in het nieuwe werken. We hechten meer waarde aan resultaten dan aanwezigheid. We werken bij de klant, vanuit huis of waar dan ook. Eens per maand vergaderen we, telkens op een andere locatie in Nederland.

Bekijk de vacatures