Over ons

66Controls is een dienstverlener in informatisering en automatisering met bijzondere aandacht voor de zorgsector en woningcorporaties. 12,5 jaar geleden is 66Controls opgericht door Pieter van der Poel, als dienstverlener van applicatiebeheer voor ERP applicaties.

Door jarenlange ontwikkeling en ervaring hebben we onze expertise verbreed van applicaties naar de bovenliggende processen tot de onderliggende data en werken we onafhankelijk van technologieën, met als doel optimale waarde voor u te creëren.

Bekijk ons team

Kernwaarden

Wij ontwikkelen graag een lange termijn relatie met u. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we de voordelen van een opdracht daadwerkelijk realiseren. Voor de meeste van onze opdrachtgevers hebben wij meer dan één opdracht uitgevoerd.

Onze opdrachtgevers geloven in waar wij voor staan. We zoeken altijd de win-win situatie op, we zijn flexibel, innovatief, effectief en hebben oog voor kwaliteit en service voor de klant. Het liefst staan wij zij-aan-zij met onze klant en gaan we samen de uitdaging aan.

Lees onze kernwaarden

Werken bij 66Controls

Bij ons heerst een warme en informele sfeer. Onze bedrijfscultuur is mensgericht en innovatiegericht. We bieden de flexibiliteit voor een goede balans tussen privé en zakelijk en voldoende mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Werkplezier staat bij ons voorop.

We hechten meer waarde aan resultaten dan aanwezigheid. We werken bij de klant, vanuit huis, op kantoor of waar dan ook. Wij houden vergaderingsbijeenkomsten en hebben teambuildingsdagen, familiedagen en nieuwjaarsdiners.

Bekijk de vacatures

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Leasebeleid

Onze consultants reizen regelmatig naar opdrachtgevers, soms lange afstanden. Een auto is daarbij het voornaamste vervoersmiddel, omdat niet al onze opdrachtgevers even makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken zijn. Het leasebeleid van 66Controls stimuleert medewerkers om een energiezuinige auto te leasen. Reizen met het openbaar vervoer wordt aangemoedigd door NS Business Card ter beschikking te stellen.

Paperless

Ons streven is om zo min mogelijk papier te gebruiken bij al onze werkzaamheden, zowel bij onze klanten als in onze interne bedrijfsvoering. Formele schriftelijke communicatie met klanten en medewerkers vindt zoveel mogelijk digitaal plaats; van loonstroken tot facturen. Wij hopen dat u ons initiatief steunt zodat we milieuvriendelijk kunnen samenwerken.

Het nieuwe werken

We werken waar, wanneer en hoe dat het beste past bij de wensen van onze klanten, medewerkers en het milieu. We reizen uitsluitend wanneer werken op locatie toegevoegde waarde biedt voor de klant en werken op afstand wanneer dat gepast is. We hechten waarde aan het milieu en aan de balans tussen werk en privé.

Sponsoring


Wij zijn trotse sponsor van Het Beterboek. Een ziekenhuisopname is voor kinderen een ingrijpende gebeurtenis. Het Beterboek helpt kinderen vertrouwd te raken met hun omgeving en angst weg te nemen bij een ziekenhuisopname. Het Beterboek wordt bij het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda en Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis in Tilburg gebruikt bij behandelingen.

Met veel plezier sponsoren we het Roparun team van Rivas Zorggroep. De Roparun is een jaarlijkse estafetteloop van meer dan 500 kilometer waarbij geld ingezameld wordt voor mensen met kanker.