Over ons

66Controls

Wij zijn sinds 2008 IT dienstverlener voor zorginstellingen en woningcorporaties.

66Controls helpt organisaties om meer waarde te halen uit ondersteunende processen en betere keuzes te maken.

Samen met onze maatschappelijk betrokken opdrachtgevers dragen wij bij aan een betere maatschappij.

Ons team bestaat uit professionals met diverse profielen en jarenlange ervaring. We leveren met veel plezier en trots praktische en duurzame oplossingen.

Waarom 66Controls?

“66Controls helpt en denkt mee. We zijn begaan met uw organisatie en haar applicaties. Ons streven is om zoveel mogelijk rendement te halen uit applicaties en de bijbehorende investeringen. Dat is wat ons drijft.”

Pieter van der Poel

Portret Pieter van der Poel

Werken bij 66Controls

Het is leuk om bij 66Controls te werken. Bij ons heerst een informele werksfeer. Onze bedrijfscultuur is mens- en innovatiegericht. We bieden een goede balans tussen privé en zakelijk en veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Veel van onze professionals zijn al jarenlang tevreden werknemer van 66Controls.

Kernwaarden

Samen

Wij gaan samen met u voor de win-win situatie. De beste resultaten bereiken we met een langdurige zakelijke relatie waarbij wij niet slechts een dienst leveren, maar ook zorg dragen voor het realiseren van de voordelen op de lange termijn.

Flexibel

Flexibiliteit zit in onze genen. Wij zijn een groeiende en wendbare onderneming met meerdere specialisaties, opererend in verschillende teamsamenstellingen. We werken het liefst locatie onafhankelijk en verdiepen ons in trends in de automatiseringswereld.

Innovatief

Wij leveren de juiste oplossing. Als er geen kant-en-klare oplossing beschikbaar is, verkennen we nieuwe wegen. Innovatie is voor ons geen eindbestemming, maar een weg naar een tevreden opdrachtgever. We ontwikkelen duurzame oplossingen die we kunnen hergebruiken.

Service

Wij nemen de tijd voor u om u verder op weg te helpen, ook als het even minder goed uitkomt. Wij staan u bij als u ons nodig heeft en denken graag in oplossingen.

Effectief

Wij vinden het belangrijk dat het werk dat we uitvoeren bijdraagt aan het bereiken van uw doelstellingen. Omdat wij ons werk met passie uitvoeren, willen we dat onze acties nuttig zijn en impact hebben.

Kwaliteit

Onze graadmeter voor kwaliteit is trots; wij willen dat u als opdrachtgever en wijzelf trots kunnen zijn op wat we doen en bereiken. Jaarlijks evalueren we onze dienstverlening met opdrachtgevers.