Applicatiemanagement

De nummer één in de zorg

66Controls is gespecialiseerd in ERP applicaties en is één van de bekendste leveranciers van de Nederlandse zorgsector. We kennen ERP applicaties als geen ander en kunnen er van alles mee; van de implementatie en functioneel beheer tot aan maatwerk en migraties.

ERP Applicatiemanagement

We kunnen u ondersteunen met applicatiebeheer van uw ERP systeem, of het zelfs volledig uit handen nemen. Leg ons de complexe issues en problems voor, op structurele of incidentele basis, voeg een 66Controls professional toe aan uw beheerorganisatie of laat ons u volledig ontzorgen; wij vormen graag uw beheerorganisatie voor Oracle of AFAS ERP.

ERP Maatwerkaanpassingen

ERP applicaties bieden standaardoplossingen om afdelingen methodisch te laten werken. 66Controls helpt u aanvullend om de software strategisch, tactisch en operationeel beter te benutten. Voor meer structuur, afstemming en efficiëntie. Duidelijk, overzichtelijk en toekomstbestendig. Maatwerkaanpassingen kunnen u helpen om meer waarde uit uw ERP applicatie te halen.

Bekijk voorbeelden

ERP Beheerkosten verlagen

Laat ons kijken naar de kosten van het beheer van uw ERP applicatie. We brengen in beeld wat software u daadwerkelijk kost. U krijgt inzicht in de Total Cost of Ownership (TCO) van uw applicaties en de Return on Investment (ROI). Wij kunnen met behoud van kwaliteit circa 20% op uw totale beheerkosten besparen. Via onze benchmarks vergelijken we uw prestaties en kosten met soortgelijke organisaties.

Oracle partner

We zijn een trotse Oracle partner. Veel van onze consultants hebben eerder voor Oracle gewerkt. Oracle software kent voor ons geen geheimen.

Oracle Cloud

Overstappen naar de Oracle Cloud? 66Controls heeft geschiedenis geschreven: we waren betrokken bij de eerste migratie van Oracle e-Business Suite naar Oracle ERP Cloud in de Nederlandse zorgsector.

Gecertificeerde professionals

Onze consultants zijn gecertificeerd en beschikken over jarenlange ervaring. U kunt erop vertrouwen dat wij de best practices voor uw organisatie implementeren.

Waarom 66Controls?

  • Wij helpen u met het uitvoeren van dagelijks applicatiebeheer

  • Wij helpen u om een efficiënte beheerorganisatie op te zetten

  • We bundelen discreet alle kennis die we opdoen bij onze verschillende klanten en zorgen er voor dat u zich kunt meten met vergelijkbare organisaties

Meer weten?

Cases

Case: Applicatiebeheer Oracle e-Business Suite (EBS)

Het TweeSteden ziekenhuis is gefuseerd met het Sint Elisabeth ziekenhuis. In 2015 werd druk gewerkt aan de integratie van beide organisaties. Het TweeSteden ziekenhuis heeft 66Controls verzocht om de TweeSteden versie van Oracle EBS te onderhouden. Vanaf 2016 fungeert 66Controls als 2de lijns beheer organisatie voor het ETZ.

Lees meer

Case: Implementatie Approvals Management Engine (AME)

Vervang het huidige goedkeuringsproces voor crediteuren en iProcurement door een AME implementatie gebaseerd op HR organisatie hiërarchie, gebruik makende van dynamische bepaling fiatteurs. Reduceer de effort in het beheer van de statische fiatteurslijsten. Faseer de bestelpositie hiërarchie uit. Voeg speciale regels voor projecten en ontvangsten toe.

Lees meer

Case: Applicatiebeheer Oracle Incentive Compensation (OIC)

66Controls is functioneel verantwoordelijk voor de ​functionele vertaling van wensen en eisen van ​gebruikers/projecten naar de inrichting van ODIS ​(EBS Oracle Incentive Compensation). ​

Lees meer

Integraties

Integratie ERP en EPD

Het Enterprise Resource Planning (ERP) systeem en het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) vullen elkaar goed aan. De kracht van het EPD ligt in het afhandelen van privacygevoelige patiëntinformatie. Op het vlak van financiële en logistieke processen heeft een ERP meer functionaliteit dan een EPD. Haal meer waarde uit beide systeem door ze te koppelen aan elkaar of met andere applicaties.

GS1 Data Source Healthcare

Veel leveranciers leveren artikelinformatie aan de GS1 Data Source. Dit is een centrale gegevensbank. Per sector heeft de GS1 Data Source een datapool, waaronder de de GS1 Data Source Healthcare. Door artikelstamgegevens vanuit deze betrouwbare databron middels een koppeling naar het ERP systeem en/of EPD te transporteren, beschik je over recente en juiste artikelinformatie. Dit vermindert de administratieve last en verkleint de kans op fouten.

Landelijk Implantatenregister

Het Landelijk Implantatenregister is bedoeld om dragers van implantaten waar problemen mee zijn te traceren, zodat zij tijdig geïnformeerd en behandeld kunnen worden. Implantaten dienen door de zorgverlener te worden geregistreerd in het medisch dossier (EPD) van de patiënt en aangeleverd te worden aan het Landelijk Implantatenregister (LIR). Het aanleveren van implantaatgegevens is te automatiseren middels een systeem-systeemkoppeling.

Waarom 66Controls?

  • We hebben expertise op het gebied van Oracle Fusion Cloud, AFAS, Oracle e-Business Suite, ChipSoft HiX, Ultimo, Nexus, EPIC en overige veel voorkomende bedrijfsondersteunende applicaties.

  • Onze integraties draaien bij veel Nederlandse zorginstellingen, o.a; HMC, ETZ, CZE, ZGV.

Meer weten?

Case: Systeemkoppeling ERP & EPD

Realiseer voor Amsterdam UMC een systeemkoppeling tussen EPIC EPD en Oracle e-Business Suite ERP zodat zij haar debiteuren beter kan beheren; klanten en transacties vanuit EPIC in Oracle EBS kan aanmaken, ontvangsten en correcties vanuit Oracle EBS naar CollectIT kan versturen, er een goede aansluitingscontrole is en een duidelijke scheiding tussen zorg- en bedrijfsadministratie.

Lees meer

Case: Integratie GS1 met ERP, EPD & LIR

Vanuit wet- en regelgeving moeten zorgverleners implantaatgegevens aanleveren aan het LIR. Het Ziekenhuis Gelderse Vallei (ZGV) benutte deze eis met een verdere optimalisatie van het artikelbeheerproces door ook de data-aanlevering vanaf de bron (leverancier) via de GS1 Data Source Healthcare naar ZGV te optimaliseren.

Lees meer

Ontvang meer informatie