Procesmanagement

Contractmanagement

Contractmanagement is het volledig uitnutten van contracten, door alle getekende contracten, voorzien van alle informatie en documentatie vast te leggen, te managen en te bewaken.

Meer weten?

Case: IT contractmanagement

Het centraliseren van IT contracten van werkmaatschappijen:​ Bart Smit, Intertoys, Toys Xl , Big Bazar, LeenBakker, Cook&Co, marskramer, Xenos​, Nextail, Electroblok, Trend-Center en Novy​. Het bepalen van het gebruik van de contracten en licenties​, adviseren of licenties naar de holding kunnen/moeten​ en een centrale basis neerzetten voor business owners en contract managers van Blokker Holding.

Lees meer

Voordelen van contractmanagement

 • Meer grip op de realisatie van je organisatiedoelstellingen.

 • Je contracten op orde in een passend contractmanagementsysteem.

 • De risico’s van je contracten begrijpen en beheersen.

 • Een hogere kwaliteit van dienstverlening van je leveranciers.

 • Tot wel 10% besparen van de totale waarde van je contracten.

Case: Oracle contractmanagement

ETZ is een fusie van het Sint Elisabeth ziekenhuis en het TweeSteden ziekenhuis. Beide organisaties gebruikten Oracle EBS als ERP systeem en na de fusie veranderde het applicatielandschap. Oracle ERP bleef het leidende systeem voor Financiën, Inkoop en Logistiek. De contracten met Oracle dienden te worden herzien en een besparingsdoelstelling over 5 jaar total cost of ownership werd nagestreefd.

Lees meer

Waarom 66Controls?

 • We zijn in staat om miljoenen te besparen en kunnen dat bewijzen

 • Onze consultants beschikken over de juiste ervaring en opleidingen

 • Contractmanagement voeren we uit volgens CATS CM methode.

Case: Software Asset Management

Nederlandse Spoorwegen is bezig om Software Asset Management (SAM) intern verder te professionaliseren. NS heeft een behoorlijke omvang aan software assets en doet zaken met veel IT leveranciers. Specialisten en professionalisering zijn essentieel. Aan ons de taak om afdeling contractmanagement van de Nederlandse Spoorwegen te ondersteunen.

 

Lees meer

Inkoopondersteuning

Soms heb je meer mankracht nodig op afdeling inkoop, het liefst iemand met ervaring die snel aan de slag kan. Wij kunnen je hierbij helpen, voor zowel de korte als langere termijn. We beschikken over de juiste opleidingen zoals NEVI en jarenlange inkoopervaring in de zorg.

Meer weten?

Gebruikt door

Opleidingen van onze inkoopondersteuners

 • NEVI 1

 • Training inkopen van ICT

 • Training Strategisch Kostenmanagement

 • Training Inkoopprojectmanagement

 • Training de inkoper als bruggenbouwer en relatiemanager

 • Best Value B+ Procurement

Logistiek

Geintegreerd Voorraadbeheer

In het ERP systeem vindt artikelbeheer, ordering, ontvangst en voorraadbeheer plaats, waarbij artikelen middels het scannen van de barcode worden afgehandeld; eigendomsartikelen en artikelen in consignatie. Door artikelen bij verbruik te scannen in het EPD, worden deze geregistreerd in het medisch dossier van de patient en afgeboekt van de voorraad in het ERP systeem middels een integratie. Er wordt automatisch besteld op basis van min-max planning.

Meer weten?

Periodic Automatic Replenishment

Heb je grijpvoorraad welke je middels het scannen van barcodes in het OK-magazijn wenst aan te vullen? Wij zorgen voor het printen van barcodes en de verwerking van scans via zowel Topping-Up alsook Kanban principe. Deze oplossing is ook geschikt voor artikelen welke niet centraal op voorraad gehouden worden, maar direct bij leveranciers besteld moeten worden.

Meer weten?

Ontvang meer informatie