Applicatie management

De nummer één in de zorg

66Controls is gespecialiseerd in ERP applicatie consultancy en is één van de bekendste leveranciers van de Nederlandse zorgsector. We kennen ERP applicaties als geen ander en kunnen er van alles mee; van de implementatie en functioneel beheer tot aan maatwerk en migraties.

Meer weten?

Oracle partner

We zijn een trotse Oracle partner. Veel van onze consultants hebben eerder voor Oracle gewerkt. Oracle kent voor ons geen geheimen.

Gecertificeerde professionals

Onze consultants zijn gecertificeerd en beschikken over jarenlange ervaring. U kunt erop vertrouwen dat wij de best practices voor uw organisatie implementeren.

Oracle cloud

Overstappen naar de Oracle Cloud? 66Controls schrijft geschiedenis: we zijn betrokken bij de eerste Nederlandse migratie van Oracle e-Business Suite naar Oracle ERP Cloud.

Pieter van der Poel
Pieter van der PoelEigenaar 66Controls
“66Controls helpt en denkt mee. We zijn begaan met uw organisatie en haar applicaties. Ons streven is om zoveel mogelijk rendement te halen uit applicaties en de bijbehorende
investeringen. Dat is wat ons drijft.”

Case: Applicatiebeheer Oracle e-Business Suite (EBS)

Het TweeSteden ziekenhuis is  gefuseerd met het Sint Elisabeth ziekenhuis. In 2015 werd druk gewerkt aan de integratie van beide organisaties. Het TweeSteden ziekenhuis heeft 66Controls verzocht om de TweeSteden versie van Oracle EBS te onderhouden. Vanaf 2016 fungeert 66Controls als 2de lijns beheer organisatie voor het ETZ.

Lees meer

Case: Implementatie Approvals Management Engine (AME)

Vervang het huidige goedkeuringsproces voor crediteuren en iProcurement door een AME implementatie gebaseerd op HR organisatie hiërarchie, gebruik makende van dynamische bepaling fiatteurs. Reduceer de effort in het beheer van de statische fiatteurslijsten. Faseer de bestelpositie hiërarchie uit. Voeg speciale regels voor projecten en ontvangsten toe.

Lees meer

Case: Applicatiebeheer Oracle Incentive Compensation (OIC)

66Controls is functioneel verantwoordelijk voor de ​functionele vertaling van wensen en eisen van ​gebruikers/projecten naar de inrichting van ODIS ​(EBS Oracle Incentive Compensation). ​

Lees meer

Kosten applicatiebeheer verlagen?

Laat ons kijken naar de kosten van het beheer van uw ERP applicatie. We brengen in beeld wat software u daadwerkelijk kost. U krijgt inzicht in de Total Cost of Ownership (TCO) van uw applicaties en de Return on Invenstment (ROI). Wij kunnen met behoud van kwaliteit circa 20% op uw totale beheerkosten besparen. Via onze benchmarks vergelijken we uw prestaties en kosten met soortgelijke organisaties.

Meer weten?

Uw ERP applicatie aanpassen?

ERP applicaties bieden standaardoplossingen om afdelingen methodisch te laten werken. 66Controls helpt u aanvullend om de software strategisch, tactisch en operationeel beter te benutten. Voor meer structuur, afstemming en efficiëntie. Duidelijk, overzichtelijk en toekomstbestendig. Maatwerkaanpassingen kunnen u helpen om meer waarde uit uw ERP applicatie te halen.

Meer weten?

Waarom 66Controls?

  • Wij helpen u om een efficiënte beheerorganisatie op te zetten

  • Wij helpen u met het uitvoeren van dagelijks applicatiebeheer

  • We bundelen discreet alle kennis die we opdoen bij onze verschillende klanten en zorgen er voor dat u zich kunt meten met vergelijkbare organisaties

Ontvang meer informatie