Oplossingen

Processen

Bent u op zoek naar verbetering in uw processen? Heeft u behoefte aan efficiëntie; kortere bewerkings- en wachttijden en flexibiliteit om in te spelen op veranderingen?

66Controls beheerst de processen van ondersteunde afdelingen als Facilitaire dienstverlening, Financiën, Human Resources, ICT en Inkoop & Logistiek als geen ander. Door onze jarenlange ervaring bij tal van organisaties kunnen we best practices toepassen en uw processen vergelijken met die van andere organisaties.

Applicaties

Zijn uw applicaties nog een meerwaarde in de ondersteuning en automatisering van uw processen? Zijn uw applicaties nog rendabel? Hoe zorgt u ervoor dat dit in de toekomst zo blijft?

66Controls kent haar oorsprong in applicatiebeheer. Van dagelijks functioneel beheer tot het bouwen van maatwerk naar een blik op de toekomst met benchmarking van total cost of ownership, het opstellen van roadmaps, architectuurplaten en pakketselecties.

Data

Wilt u efficiënter en effectiever te werk gaan door uw processen tijdig te voorzien van de juiste informatie? Heeft u de juiste informatie om uw processen te managen?

66Controls transformeert gegevens naar bruikbare informatie. Van datamigraties en dataconversies tot informatie uitwisselen tussen systemen met koppelingen, naar rapportages en dashboards waarmee controle heeft over uw processen.

Oplossingen voor de zorgsector

Registratie Medische Implantaten